slogan

Avaamme asiakkaillemme väylän avoimille työmarkkinoille, koulutukseen, kuntoutukseen tai muihin aktivointeihin monipuolisten valmennus-, neuvonta-, ohjaus-, arviointi- ja koulutuspalveluiden avulla.

Työpaikkoja rakennusalalle

ILMOITUS TYÖPAIKASTA
 
Toimipiste ja osoite: Nivalan TyöpajasäätiöPeltotie 9 85500 Nivala
Yhteyshenkilö: Tuomas Sarjanoja
Puhelin ja sähköposti: 040713 20 27, Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

TYÖPAIKKA JA VAATIMUKSET
 
Tehtävänimike: Rakennustyöntekijöitä
Tehtävän kuvaus: Nivalan Työpajasäätiön yhteistyökumppaneilla on tarjolla rakennusalan työpaikkoja eri puolella Suomea. Tampereella on käynnistymässä rivi- ja luhtitalotyömaa, johon haetaan työntekijöitä rakennusajan eri työvaiheisiin.  Työnantaja
järjestää majoituksen.
Taidot ja pätevyysvaatimus: Arvostamme aikaisempaa kokemusta rakennustyömailta ja/tai rakennusalan koulutusta. Hyvällä työmotivaatiolla, reippaalla asenteella ja maalaisjärjellä pärjää kuitenkin pitkälle.  Työturvallisuuskortti on pakollinen. Korttikoulutus on mahdollista töiden alettua.
Työajat ja palkkaus: Sovitaan tapauskohtaisesti
Muuta: ASVA –projekti valmentaa  työntekijöitä yritysten työvoimatarpeisiin. Valmennus tapahtuu Työpajasäätiöllä ja projektin yhteistyöyrityksissä. Valmennuksen tavoitteena on työllistyminen valmennusjakson jälkeen.