Keittiö- ja siivouspaja

Image

Keittiöpaja

Keittiöpajalla valmentautujilla on mahdollisuus hankkia osaamista pääruuan, salaatin ja jälkiruuan valmistuksesta, leivonnasta, linjaston hoidosta, astiahuollosta, elintarvikehygieniasta, omavalvonnasta, puhtaanapidosta sekä ruokalistan suunnittelusta.
Työt toteutetaan 3-5 hengen ryhmissä. Yhteistyönä valmistuu ateriakokonaisuus: lämmin ruoka, salaatti tai raaste ja jälkiruoka, suolainen tai makea leivonnainen. Lounasta valmistetaan noin 50 annosta päivässä. Keittiöpajalla tehdään viikoittain myös leivonnaisia myyntiin Nivala-Puotiin.
Ruokailijoina ovat eri pajojen asiakkaat ja ohjaajat. Raaka-aineena käytetään osittain päivittäistavarakaupoilta saatua ylijäämäelintarviketta.

Ota yhteyttä

Työpajaohjaaja, keittiöpaja
Kari Kinnunen
040 713 2035